Poľnohospodárstvo Európskej únie v číslach - Vybíralová, Júlia
Recenzia na knihu, v ktorej je zachytený súbor najdôležitejších javov súvisiacich s poľnohospodárstvom Európskej únie. Monografia má 165 strán, z textov a tabuliek.