Lepšia spoločnosť pre lepšie zarábajúcich - Onuferová, Marianna
Slovenský trh a kreditné karty. Kreditné karty - marketingový ťah. Podmienky na získanie kreditnej karty. Ako funguje kreditka. Spôsoby využitia kreditnej karty. Iné typy úverov: kontokorentný úver (debet), charge karta, spotrebné úvery. Podmienky pre kreditnú kartu v bankách.