Komparácia slovenského poľnohospodárstva s EÚ a s krajinami CEFTA
Štatistické prehľady - porovnanie poľnohospodárskej výroby obilnín, olejnín, strukovín, cukrovej repy a zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ a CEFTA.