Logistika nie je len módny trend - Dupaľ, Andrej
Moderný obchod a podnikanie vyžaduje koncipovať efektívny logistický systém. Vznik logistiky siaha do ďalekej minulosti. Logistika v modernom poňatí. Prvoradá je služba zákazníkom. Logistika čoraz viac nadobúda dominantné postavenie v obchodných reťazcoch.