Komparácia finančno-ekonomickej výkonnosti poľnohospodárskych podnikov v Slovenskej a Českej republike - Hacherová, Žofia
Zhodnotenie vývoja a dosiahnutej úrovne finančno-ekonomickej výkonnosti podnikov poľnohospodárskej prvovýroby v Slovenskej republike a jej komparácia s poľnohospodárskymi podnikmi v Českej republike. CH-index a Index bonity.