Podniková kultúra a podnikateľský úspech - Ubrežiová, Iveta
Podnikateľské prostredie charakterizujú časté zmeny. Význam budovania podnikovej kultúry. Hodnoty a rituály v stratégii. Charakteristika podnikovej kultúry. Úrovne a základné prvky podnikovej kultúry. Využitie artefaktov a legendy v podnikovej kultúre. Niektoré zásady pri tvorbe podnikovej kultúry.