Spotrebiteľ a riziko nákupu - Adamková, Hana, 1969-
Spotrebiteľ sa rozhoduje po zvážení všetkých možných dostupných informácií. Spojenie racionálneho a pocitového vnímania. Riziko odmietnutia. Úvahy praktického spotrebiteľa. Váhanie opatrného spotrebiteľa. Vnútorný konflikt po nákupe.