Ako sa hodnotí reklama - Kusovská, Martina
Predpoklady efektívnej reklamy: marketingový mix, vyjasniť a kvantifikovať ciele, identifikovať cieľovú skupinu, marketingový prieskum. Stratégia reklamnej kampane a medializácia. Pečiatka efektívnej reklamy. Príklady efektívnej reklamy.