Nová koncepcia Národného programu kvality Slovenskej republiky na roky 2004-2008 - Jurkovičová, Monika
Zásady Národného programu kvality SR na roky 2004-2008. Zvyšovanie kvality života v najvšeobecnejšom zmysle. Rozvoj výnimočnosti slovenských organizácií a zvyšovanie ich konkurencieschopnosti. Zvyšovanie povedomia kvality ako systémového prístupu a mediálna podpora. Realizácia princípov Európskej charty kvality v podmienkach SR.