Vplyv daňovej sústavy na hospodárenie podnikov poľnohospodárskej výroby - Chrastinová, Zuzana
Vývoj priamych daní od roku 1993-2002. Daňové zaťaženie podľa krajov a prírodných podmienok. Dopad zo zníženia sadzby dane z pozemkov. Spotrebná daň z minerálnych olejov. Ostatné priame dane - daň z príjmu a cestná daň.