Analýza trhu s vínom a konkurencieschopnosť vinárskeho sektora Portugalska - Hambalková, Mária
Významná pozícia Portugalska na trhu s vínom ako výsledok priaznivých klimatických podmienok, pôdnych podmienok, poznatkov o produkcii vína. Ukazovatele konkurencieschopnosti.