Světový obchod a jeho organizace - Zbořil, Zdeněk
Historický pohľad na obchod a vznik pravidiel obchodovania. Moderné pravidlá svetového obchodu a vznik medzinárodných obchodných organizácií. Problémy súčasnej existencie WTO.