Konkurencieschopnosť živnostníkov v okrese Košice - okolie - Hudáková, Monika
Príspevok analyzuje stav, vývoj a konkurencieschopnosť živnostenského podnikania v okrese Košice - okolie a zároveň navrhuje niektoré perspektívy rozvoja tohto sektora. Faktory, ktoré nepriaznivo vplývajú na živnostenské podnikanie. Príčiny zániku súkromných firiem.