Farmy a poľnohospodárske podniky v Grécku - Šáškyová, Jana
Stretnutie Komisie FADN EU /systém Informačnej siete poľnohospodárskeho účtovníctva Európskej únie/ v Grécku - september 2003. Situácia v Gréckom poľnohospodárstve.