Použitie modelu výnimočnosti EFQM v praxi - Šesták, Milan
Výsledkové kritériá a ich štruktúra. Kritérium - Výsledky vo vzťahu k zákazníkom. Meranie vnímania. Ukazovatele výkonnosti. Kritérium - Výsledky vo vzťahu k pracovníkom. Kritérium - Výsledky vo vzťahu k spoločnosti. Kritrérium - Kľúčové výsledky výkonnosti. Vzťah výsledkových kritérií voči požiadavkam ISO noriem.