Světová obchodní organizace před Cancúnem a po něm - Fárek, Jiří
V roku 2003 sa konala v mexickom Cancúne ministerská konferencia Svetovej obchodnej organizácie WTO. Príprava a priebeh konferencie. Stručná rekapitulácia činnosti WTO. Hlavné úlohy WTO. Príčiny neúspechu konferencie v Cancúne. Perspektívny osud WTO.