Podstata procesního řízení nákupu - Lukoszová, Xenie
Dokončenie z minulého čísla. Metodické východiská realizácie procesného riadenia v podniku: hodnotová analýza, riadenie zmien. Procesné riadenie nákupu. Kľúčové vstupy a výstupy procesu nákup.