Lízing sa už účtuje po novom - Apolen, Peter
Od r. 2004 sa zmenilo účtovanie finančného lízingu. Snaha Slovenska priblížiť sa zásadám Medzinárodných účtovných štandardov. Základné zmeny v účtovaní. Individuálna voľba. Nové lízingové účtovníctvo sa bude vzťahovať až na zmluvy uzavreté v roku 2004.