Možnosti manažérov pri zapájaní jednotlivcov do procesu efektívneho zvládania zmeny - Holková, Andrea
Proces zmeny. Etapy zmeny od prechodu z východiskového do cieľového žiaduceho stavu. Postoje jednotlivcov k zmene. Prístupy manažérov k identifikovaným typom spolupracovníkov.