Logistické náklady a logistické výkony - Cempírek, Václav
Efektívnosť logistiky je možné odvodiť porovnaním logisticky podaných výkonov s nákladmi. Obsah a rozsah pojmu logistických nákladov. Kategórie nákladov stanovené pre evidenciu a zúčtovanie logistických a logisticky dôležitých nákladov: externé náklady materiálového a tovarového toku, interné náklady materiálového a tovarového toku, informačné náklady na riadenie materiálového a tovarového toku.