Nová disciplína - logismatika - Kladiva, Jiří
Logismatika má zaistiť, aby bola pre podnik použiteľná informačná logistika. Logismatik ako znalec procesov v logistickom podniku sa má starať o to, aby napojenie na informačnú techniku fungovalo bez problémov. Švajčiarsky model.