[Európske fondy] - Začková, Katarína
Z obsahu: O štrukturálne fondy EÚ sa už môže uchádzať aj Slovensko. Predvstupové fondy budú otvorené ešte tri roky. Štátny rozpočet je na spolufinancovanie pripravený. Súkromné firmy si musia počkať na schémy štátnej pomoci. Aj súkromný sektor bude tovary a služby obstarávať verejne.