Logistika stavebného podniku - Hromníková, Mária
Príspevok prezentuje projekt zameraný na logistický manažment stavebnej výroby, ktorý rieši problémy riadenia hmotných, finančných a informačných tokov vo výrobnej zásobovacej, dopravnej a distribučnej politike stavebného podniku.