Labour productivity as a factor forming the economic efficiency and competitive ability of the country - Klíma, Jan
Posúdenie vývoja produktivity práce v priemysle celkom a vybraných odvetviach v období rokov 1997 až 2001 v Českej republike, hodnotenou indexami produktivity práce vypočítanými ako podiel indexov priemyslovej produkcie a indexov počtu zamestnancov. Pre matematicko-štatistickú analýzu boli použité metódy regresnej a korelačnej analýzy a trendy vývoja.