Exekučný poriadok s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon NR SR č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti a o zmene a doplnení ďalších zákonov... a zákona č. 356/2003 Z.z. s komentárom.