ICT in agrarian sector of the CR - Vaněk, Jiří
Rozvoj informačných a komunikačných technológií (ICT). Reálny stav využitia ICT v jednotlivých oblastiach je veľmi rôzny a často nedosahuje úrovne aké by sa očakávali. Príkladom je oblasť agrárneho sektora Českej republiky. Prieskum využívania ICT v poľnohospodárstve ČR.