Some aspects of structural and regional policy of the European Union in relation to agriculture by example of Great Britain - Bechyně, Petr
Význam vzťahu medzi poľnohospodárstvom a krajinou. Poľnohospodárska politika a regionálna politika na príklade Veľkej Británie. Niektoré aspekty štrukturálnej politiky EÚ vo vzťahu k poľnohospodárstvu Veľkej Británie.