Štát sa musí s predajom Slovenských aerolínií ponáhľať - Beer, Gabriel
Snaha štátu predať podiel, ktorý vlastní v Slovenských aerolíniách (SLA), a.s. Bratislava. Dlhoročná história privatizácie SLA - problémy s tým súvisiace. Z deblokácie ruských lietadiel sa nesplatili ani aktuálne dlhy spoločnosti. Časť dlhov stále ťaží SLA. Svojich takmer 90 perc. akcií v SLA chce štát predať. Potreba vypracovania základného privatizačného projektu. Otázka, či a za akú sumu sa štátu podarí SLA predať.