Dlhodobá nezamestnanosť - Senderáková, Lucia
Stav, vývoj a štruktúra dlhodobo evidovaných nezamestnaných. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku v roku 2003. Základné ukazovatele za dlhodobo nezamestnaných. Doba evidencie. Vzdelanie. Vek. Európska stratégia zamestnanosti.