Německo a jeho role v Evropské politické spolupráci a ve Společné zahraniční a bezpečnostné politice - Kordová, Eva
Dimenzie zahraničnej politiky SRN. Analýza pôsobenia SRN v rámci Európskej politickej spolupráce Európskeho spoločenstva (EPS). Zhodnotenie významu, ktorý EPS/SZBP pre SRN mala a prínos pre jej záujmy v zahraničnej politike.