Druhy pracovnoprávnych vzťahov a flexibilita zamestnávania po novele Zákonníka práce - Rybárová, Mária
Novela Zákonníka práce priniesla podstatné zmeny v častiach, ktoré ešte viac spružňujú zamestnávania zamestnancov. Pružné formy pracovnoprávneho vzťahu. Náležitosti pracovnej zmluvy. Pracovný pomer. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Dohoda o vykonaní práce. Úpravy pracovného času.