Ako zlepšiť zákaznícky prístup a efektívnosť činnosti útvarov riadenia ľudských zdrojov? - Lubelec, Libor
Zákaznícky prístup ako dominantný princíp fungovania organizácie. Strategická orientácia - nový trend v zameraní činnosti útvarov ľudských zdrojov. Kroky strategickej orientácie útvaru ľudských zdrojov. Požiadavky strategickej orientácie na kompetencie útvaru a jeho zamestnancov.