Zasadali ministri práce OECD - Bujnovská, Daniela
V dňoch 29.-30.- septembra 2003 sa konalo v Paríži zasadnutie ministrov práce a zamestnanosti členských krajín OECD. Zamestnanosť a nezamestnanosť v krajinách OECD. Mobilizácia málo zastúpených skupín. Zvyšovanie kvalifikácie a zlepšovanie kariérneho rastu. Komuniké zo zasadnutia ministrov.