Investičné ambície vodární nedovolia cenám klesnúť - Sedlák, Miro
Nárast cien vodného a stočného pre domácich odberateľov v r. 2004. Ani zvýšená cena nevyjadruje reálne náklady na dodávku vody do domácností a jej následný odvod a čistenie. Investície nevyhnutné pre riadne fungovanie vodárenstva. Potreba odstránenia krížových dotácií vo vodárenstve. Regionálne rozdiely v cenách. Rastúce ceny nútia aj firmy šetriť s vodou.