Vzťah potenciálneho outputu a monetárnej a fiskálnej politiky pri dlhodobom ekonomickom raste - Husár, Jaroslav
Trend rastu potenciálneho outputu. Predpoklady o makroekonomických veličinách ako pozadie rastu. Odvodenie trendu rastu outputu a cien. Ponuka peňazí a rast jej trendu. Rozpočet vlády a rovnováha na trhu tovarov a služieb.