Komentár k zákonu č. 551/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 312/2001 Z.z. o štátnej službe ... - Žuffová, Vieroslava
Najrozsiahlešie zmeny sa týkajú jednotlivých druhov štátnej služby, kde k doterajšej prípravnej štátnej službe, stálej štátnej službe a dočasnej štátnej službe sa dopĺňa nominovaná štátna služba. Komentár k zákonu č. 551/2003 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 312/2001 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.