Skončenie pracovného pomeru a niektoré nároky súvisiace s jeho skončením po novele Zákonníka práce - Rybárová, Mária
Význam pracovnoprávnej úpravy skončenia pracovného pomeru. Ustanovenia Zákonníka práce o skončení pracovného pomeru. Spôsoby skončenia pracovného pomeru. Skončenie pracovného pomeru dohodou. Skončenie pracovného pomeru výpoveďou.