Manažerský informační systém pro kombinovanou dopravu - Krampe, Horst
Konfigurácia manažérskeho informačného systému pre kombinovanú dopravu. Analýza požiadaviek partnerov systému nákladného spoločenstva. Vývoj a funkcie systému. Hardwarové vybavenie systému. Kocept prevádzkovateľa logistického informačného systému.