Integrated projects of rural microregions: Experiences in the Central Bohemia region - Mlejnecká, Vlasta
Reflexia skúseností a analýza výsledkov realizácie Programu obnovy vidieka na území Stredočského kraja (NUTSII/NUTSIII), a to v období krajského samosprávneho usporiadania v Českej republike. Zameranie na zapojenie mikroregiónov do aktivít programu.