Medzi benzínom a vodíkom - Polakovič, Ivan
Tradičné palivá (benzín, nafta) a alternatívne pohonné látky. Zemný plyn v doprave. Zemný plyn ako motorové palivo CNG. Najvýznamnejší výrobcovia vozidiel na CNG. Zemný plyn v Južnej Amerike. Plynofikácia v Austrálii, v Ázii, v Afrike a v Európe. Krajiny s najväčším počtom vozidiel na CNG. Ostatné európske krajiny s počtom vozidiel CNG za rok 2002.