Rozdelenie zisku a úhrada straty v obchodných spoločnostiach - Takács, Zoltán
Charakteristika výsledku hospodárenia. Rozdeľovanie zisku a úhrady strát vo verejnej obchodnej spoločnosti, v komanditnej spoločnosti, v s.r.o. a v a.s. Účtovné zobrazenie rozdelenia zisku a úhrady straty.