Cash flows ako predmet záujmu manažérov vo finančnom riadení podniku - Šlosárová, Anna
Ekonomické ciele podniku. Zobrazenie peňažných tokov (cash flows) v účtovníctve podnikateľského subjektu. Význam a charakteristika prehľadu peňažných tokov. Obsah prehľadu peňažných tokov. Peňažné toky z prevádzkovej činnosti a z finančnej činnosti. Ukazovatele peňažných tokov a ich interpretácia.