Európska patentová ochrana ako významný integračný prvok - Bartl, Jaroslav
Náčrt pre manažment firiem, ale hlavne pre jednotlivých vynálezcov hlavných spôsobov riadenia pri udeľovaní európskych patentov, praktické rady na uľahčenie cesty k získaniu európskeho patentu.