Search for value: cost-benefit analysis in target costing - Tumpach, Miloš, 1970-
Ozrejmenie možnosti aplikácie netradičných prístupov hodnotovo orientovaného manažérskeho účtovníctva. Praktické aspekty aplikácie analýz efektívnosti nákladov (cost-benefit analysis) a ich použitie v podmienkach riadenia na základe výnimiek (management by exceptions).