Informačný systém na podporu rozhodovania vo verejnej správe - Grell, Michal
Pojem verejná správa a verejný sektor. Rozhodovanie verejnou voľbou. Vecné aspekty rozhodovania vo verejnej správe. Informačná podpora rozhodovania vo verejnej správe.