Představení pružné země - Maďarska - Brodský, Zdeněk
Základné geografické údaje. Štátne zriadenie a administratívne členenie Maďarska. Fiškálna politika, banky a devízová liberalizácia. Telekomunikácie a úroveň dopravnej infraštruktúry. Maďarsko ako most medzi EÚ a východnou časťou Európy.