E-Learning = vzdělávací proces spojený s počítačem a se sítí - Eger, Ludvík
Vyjasnenie a zjednotenie terminológie z oblasti dištančného vzdelávania na konferenci v ČR . Termín e-learning. Definovanie e-learningu. Chápanie e-learningu ako vzdelávacieho procesu.