Transparentnosť a modifikácia oceňovacích metód - predpoklad objektivizácie hodnotových vzťahov v ekonomike - Vépyová, Mária
Problematika oceňovania majetku (výkonov) v podniku. Chápanie podniku. Zisťovanie objektívnej hodnoty podniku a jej definícia. Nové prístupy v oceňovaní podnikov. Kritéria oceňovania - determinanty pre správne ocenenie podnikov.