Hodnocení kvality ve vysokoškolském vzdělávání - Šebková, Helena
Základné charakteristiky hodnotenia kvality v terciárnom vzdelávaní. Definície kvality a terminológia.Mechanizmus hodnotenia. Rozbor niektorých zložiek mechanizmu hodnotenia.