HORECA 2003: stav a perspektivy hotelového a gastronomického trhu
Hotelový priemysel a globálne krízy. Výskumná práca "Stratégia prežitia". Hotelový priemysel a základné zmeny pred vstupom do EÚ. Hľadanie vnútorných zdrojov.